Слідкуйте за нами

01-02-2024
3 лютого відзначає свій 35-й день народження Аліса Гаврильченко – українська поетеса,  письменниця, перекладачка,  редакторка, засновниця відомого інтернет-журналу «Стос», організаторка літературних конкурсів, упорядниця гуртових збірок оповідань. 
    Народилася Аліса в Кременчуці. У 2012 році закінчила Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління за спеціальністю «Видавнича справа та редагування».
    Серйозно писати почала з 2009 року, коли стала членом кременчуцької спілки літераторів «Славутич». Того ж року здобула 3 місце у конкурсі «Сонетіада» під псевдонімом Алісія Пардус. Стала лауреаткою конкурсу «Собори душ своїх бережіть — 2013». У 2017 році перемогла у міжнародному інтернет-конкурсі «Віршована мелодія».  
    Її твори публікувалися в альманахах «Кременчук літературний» (2011, 2012 та 2015 рр.), у збірнику «Вілаґ почуттів» та інших періодичних виданнях.
    Аліса Гаврильченко авторка детективних романів для дорослих «Нерозважний корольок» і «Злочинний дует».  У 2021 році вийшла друком її пізнавальна книга про унікальний степовий заповідник на Півдні України  «Почути «Асканію-Нову».
    Вітаємо талановиту землячку та запрошуємо всіх шанувальників її таланту до бібліотеки, познайомитися з творчим доробком письменниці!

    

Гаврильченко А.В.   Нерозважний корольок : детектив / Аліса Гаврильченко. - Київ : Темпора, 2021. - 212 с.
      "Нерозважний корольок" - захоплива та напружена детективна історія, яка розгортається в місті Кременчук. Головна героїня, Марго Перехрист, яка щойно звільнилася з банку та приєдналася до Патрульної поліції, стикається з ворожістю та глузуванням колег. Вона вирішує взяти участь у розслідуванні загадкового вбивства, що сталося в місті, щоб довести свою компетентність та стати справжньою професіоналкою. 













Гаврильченко А.   Злочинний дует : детектив / Аліса Гаврильченко. - Київ : Темпора, 2022. - 206 с.
      "Злочинний дует"- захоплива детективна книга, що продовжує історію Марго Перехрист, яка лише щойно покинула поліцію та намагається стати приватним детективом. У цій книзі Марго зіштовхується зі складними подіями, коли її колишній чоловік викрав велику суму грошей та втік за кордон, а місто потрясають моторошні чутки та серія загадкових вбивств.













 Також читайте:
1. Вбивство на вулиці... [Текст] : [збірка оповідань переможців конкурсу, присвяченого творчості Едгара А. По] / [уклад. А.Гаврильченко]. ─ Вінниця : Дім Химер, 2019 . ─ 254 с.
2.  Весняний вернісаж [Текст] : поезія / [упоряд. Т.Цибульська] ; Спілка літераторів "Славутич". ─ Кременчук : [ПП Щербатих О.В.], 2019. ─ 52 с. 
3. Дотик зачаєного жаху [Текст] : збірка малої horror-прози / [упоряд. А.Гаврильченко та ін.] . ─ [Б.м.] : [Електрокнига], [2017]. ─ 305 с.
4. Кременчук літературний-2015. Вип.9 : літературний альманах / Спілка літераторів "Славутич". - Кременчук : ПП Щербатих О.В., 2015. - 186 с.
5. LitSpace : збірка творів / [гол. ред. Валерія Кірєєва]. - Кременчук : [Християнська Зоря], 2017. - 88 с.
 6. На вітрилах слова : рецензії, відгуки, оповідання / Федір Чужа. - Кременчук : ПП Щербатих О.В., 2017. - 294 с.


Коментарі: Залишити коментар
 
X