Слідкуйте за нами

22-10-2024
    Напередодні Дня української писемності та мови у філії № 5 Кременчуцької міської публічної бібліотеки  відбувся мовний гандикап «Я подолаю тебе, враже, рідним словом!»
Присутнім на заході  розповіли про тернистий шлях розвитку української мови, про великих володарів українського слова,які  збагатили багатство мови, щоб передати прийдешнім поколінням цей дорогоцінний скарб, котрий треба примножувати та оберігати.


22-10-2024
     20 жовтня в Міському палаці культури Спілка літераторів «Славутич» відзначила свій 75-річний ювілей чудовим святковим концертом «Окрилені словом». Для Кременчуцької міської публічної бібліотеки - це особлива подія, адже наша дружба зі спілчанами триває вже багато років. Спільно ми організовуємо презентації нових книг, беремо участь у різних літературних заходах та святкуємо визначні події разом. Саме завдяки Спілці літераторів «Славутич» нові видання та поетичні збірки поповнюють полиці наших бібліотек і приносять радість читачам.
21-10-2024

     До Дня ООН, що відзначається 24 жовтня, відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів Кременчуцької міської публічної бібліотеки підготував спеціальну книжкову виставку «Обʼєднані нації - обʼєднаний світ», яка розповідає про важливу місію Організації Об’єднаних Націй у сучасному світі.

20-10-2024

     У Кременчуцькій міській публічній бібліотеці відкрилась виставка картин місцевого художника-графіка Миколи Зайця.

20-10-2024
    17  жовтня 2024 року в Кременчуцькій міській публічній бібліотеці відбулась презентація антології Форуму військових письменників #Голоси.  Тетяна Пилипець, директорка Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Р. Іваничука, організаторка і модераторка фестивалів, бібліотечна тренерка, лекторка та Ольга Криштопа, волонтерка, поетка, вчителька – завітали до нашого міста рамках свого масштабного туру містами України під назвою «Слідом за #Голосами».
20-10-2024
    20 жовтня в читальній залі філії №2 імені Павла Житецького пройшов Вечір-знайомство з кременчуцьким філателістом Володимиром Скляром - головою Кременчуцького відділення «Асоціації філателістів України» та Кременчуцького товариства філателістів.
17-10-2024
     Свято осені завітало і до філії № 5 Кременчуцької міської публічної бібліотеки. Осіння пошукайка «Осінь лісом мандрувала» - під такою назвою в стінах бібліотеки був організований майстер-клас.
17-10-2024
    17 жовтня  бібліотекарі відділу обслуговування дітей Кременчуцької міської публічної бібліотеки завітали до учнів 3-Б класу гімназії №1 для проведення літературної години  «Книжковий світ Зірки Мензатюк», присвячену 70-річному ювілею письменниці.
17-10-2024
     Пізнавати Україну із книгою в руках – справа надзвичайно цікава і корисна. Тому відділ краєзнавчої інформації та бібліографії КЗК КМПБ продовжує щотижневу рубрику #Пізнаємо_Україну_разом, в якій буде знайомити Вас з книгами про Україну: її історію,  видатних людей, про українську мову та сучасну українську літературу. 
     Продовжуємо знайомити Вас із книгами, які бібліотека отримала від Українського інституту книги за Програмою поповнення бібліотечних фондів.
Сьогодні до вашої уваги книга,  яка вийшла у серії «Політичні портрети». 
Іваницька С.Г.   Сергій Єфремов : "Це життя було одним суцільним подвигом неустанної праці". - Київ : Парламентське видавництво, 2020. - 565 с.


16-10-2024
     27 жовтня  2024 року о 11:00 філія №1 запрошує всіх бажаючих  до бібліотеки разом відсвяткувати День гарбуза.
     Мета заходу – привернути увагу до національних традицій і цінностей, формування української ментальності і гідності та  знайомство  з народними традиціями, обрядами, пов'язаними з гарбузом.



Назад Вперед
Наверх
 
X