Слідкуйте за нами

06-09-2018
        Ніна Фіалко народилася 10 вересня 1943 року  на Черкащині у родині сільських інтелігентів. Здобула фах техніка-технолога. Працювала у Тернополі в сфері громадського харчування. Обраній професії присвятила тридцять шість років життя. Літературною діяльністю Ніна Іванівна почала займатися після виходу на заслужений відпочинок. У 2015 році стала членом ТОО Національної Спілки Письменників України.
        Письменниця працює в жанрі сучасного реалістичного роману і головним принципом її творчості є життєвість, актуальність та наближеність літератури до сьогодення. У романах: «Зламані жоржини», «Дві обручки», «Небезпечна межа», «Повертайтесь, журавлі, додому», «Родинні гріхи» та інших піднімаються суспільні та особисті проблеми. Романи різні й не доповнюють один одного. Авторка  прагне привернути увагу кожного читача до тих вчинків, які, мережать долю майбутнім нащадкам. Вона намагається у тексти своїх романів вкладати філософський зміст, над яким треба задуматися. 
       У письменниці своя аудиторія читачів, які з нетерпінням чекають на її нові романи, невсипно слідкують за її творчістю. Бо як вона каже: «Немає однакових людей чи письменників. Немає однакових смаків чи уподобань. Бо якби було саме так, то світ став би нецікавим, втратив би свою веселковість… Вірте в себе і не бійтеся братися за щось нове, може, саме там відкриєте свій талант». 
      Ніна Фіалко звертається до своїх читачів, особливо до молоді, з такою жартівливою порадою: «Читайте багато, адже людина, котра працює тільки руками, швидко старіє».





 

 

 

                   

  

 


 

Література:

1. Фіалко, Н.І.  Зламані жоржини : [роман] / Ніна Фіалко. - Тернопіль : Богдан, [2016]. - 301 с.
2. Фіалко, Н.І.  Кохання з першого погляду : [роман] / Ніна Фіалко. - Тернопіль : Богдан, [2016]. - 292 с.

Інтернет-ресурси:

1. У  СВОЇХ КНИГАХ - НА КРОК ПОПЕРЕДУ - СУРМИ Радзивілів
syrmu.com.ua › Життя › Цікаві зустрічі
2. Фіалко Ніна Іванівна — Вікіпедія
https://uk.wikipedia.org/wiki/Фіалко_Ніна_Іванівна



Коментарі: Залишити коментар
 
X