Слідкуйте за нами

13-10-2017

Працівники відділу технічної літератури Центральної міської бібліотеки ім.. М. Горького  прийняли участь у семінарі, який проводив Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості за темою «Жінка на ринку праці».

Як сьогодні жінка адаптується до нових умов на ринку праці, як сформувати у неї позитивне і свідоме ставлення до свого майбутнього, до активного процесу працевлаштування – такою була мета цього заходу.


Які інформаційні послуги може запропонувати бібліотека, щоб допомогти жінкам отримати нові знання,  підвищити  свою  кваліфікацію, започаткувати власну  справу – про це проінформувала  присутніх  Шевченко Алла Миколаївна, завідувачка відділу, а також детально зупинилася  на діяльності Пункту європейської  інформації та розповіла про  Освітню  платформу Прометеус, яка надає можливості для отримання нових знань  всім бажаючим незалежно від місця проживання, віку, статків та стану здоров’я.


Дискусія «Роль жінки в суспільстві»  проходила  за активної участі  Сьори Олени Володимирівни, заступника начальника відділу активної підтримки безробітних Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості, яка висвітлювала  цю тему та залучала присутніх до її обговорення, а бібліотекар, в свою чергу, в процесі проведення дискусії  знайомила зі статтями з періодичних видань цієї тематики – такий діалог-огляд   спонукав  присутніх до жвавого обговорення та небайдужості у сприйнятті інформації. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X