Слідкуйте за нами

12-05-2017

Гарна освіта – це запорука професійного зростання, успіху і фінансового благополуччя

І сьогодні інформацію про освітні навчальні заклади, зокрема в країнах ЄС, які запрошують молодь України на навчання,  можна почерпнути з газет і журналів або на сайтах Інтернету. Але справа в тому, що більшість публікацій в ЗМІ носить рекламний характер, тому інформацію, що міститься в них, не можна назвати абсолютно об'єктивною.

 


Для студентів КрНУ ім. М. Остроградського спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» працівники відділу технічної літератури в Пункті європейської інформації  провели захід – інформаційне ревю «Освіта в Європі: впевнене майбутнє», основна мета якого – інформування щодо освітніх програм, які діють в Європейському Союзі,  як то  (Erasmus+), наукових  (Горизонт 2020), (Eureka) та ін.

 

Інформаційне ревю було представлено сторінками:

-      огляд сайтів «Архів сайтів з навчання в країнах ЄС»;

-      «Читайте за допомогою рідера» - огляд електронних видань за темою  «Освіта в країнах ЄС».


 

Студенти вважають, що  основним фактором при виборі конкретного навчального закладу, - є можливість отримання необхідної інформації про ті колежді та вищі навчальні заклади, які готують фахівців з тієї галузі знань, яку вони для себе обрали, та відзначили, що  інформування з такого напряму, який здійснюється у Пункті європейської інформації, необхідно продовжувати.

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X