Слідкуйте за нами

10-11-2016

 

9.11. 2016 р. в Пункті європейської інформації  пройшов День інформації

«Надаємо інформацію про європейські освітні  програми та проекти  молодіжних  обмінів» для студентів спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» КрНУ ім. М. Остроградського.

 

 


Координатор проекту Шевченко Алла  розповіла присутнім про інформаційні можливості Пункту європейської інформації щодо навчання, участі студентської молоді в наукових, молодіжних та інших програмах Європейського Союзу.

 

 


Розповідь супроводжувалася  ознайомленням з інформацією представленою на інформаційних стендах Пункту європейської інформації: «Навчання в країнах ЄС», «Архів сайтів з навчання в країнах Європейського Союзу», «Зверніть увагу: корисна інформація про європейські програми та  гранти». Студентам була надана інформація  про друковані  та електронні джерела  про ЄС, які вони можуть отримати в ПЄІ, про доступ до електронних баз даних, використання вебліографічних списків з даної тематики.

 

 

 


А як зацікавилися студенти книгами,  представленими  на перегляді «Зупинись на хвилинку -  поглянь на книжкові родзинки»!

Непідробний інтерес та захоплення викликали  раритетні видання:  технічні словники 50-60 р.,  книга про відомого вченого Рудольфа Дізеля 1938 р. видання та ще багато інших  цікавих видань  з різних галузей знання, які  знаходяться у відділі технічної літератури.

 

 


Запрошуємо кременчужан до відділу технічної літератури ЦМБ ім.

М. Горького  переглянути цю виставку, збагатитися новими знаннями та отримати цікаву і корисну інформацію.

Наша адреса:

м. Кременчук, вул. Європейська, 66/13

ЦМБ ім. М. Горького, відділ технічної літератури

Відділ працює з 10.00 – 19.00, вихідний - субота

Коментарі: Залишити коментар
 
X