Слідкуйте за нами

15-07-2024
    14 липня  відділ соціокультурної діяльності КЗК КМПБ провів презентацію книги «Любов довжиною в життя». Авторка книги - місцева письменниця, членкиня Спілки літераторів «Славутич», Наталія Лікаренко.
     «Любов довжиною в життя» - художньо-публіцистична повість. Це історія життя і кохання, вірності, материнської любові, історія випробувань і труднощів, що випали на долю героїні повісті Анастасії, нашої землячки, яка народилась у Кременчуці на початку ХХ ст. та прожила в рідному місті все своє життя.
     Під час презентації бібліотекарі не тільки розкрили сюжет книги, а ще й пригадали деякі минулі історичні події нашого міста, показали в слайдах світлини та факти про Голодомор 1932-33 рр. та Другої світової війни на Кременчуччині, що взяті з краєзнавчих книг, які були представлені на виставці «Пам'ять кличе молодих».
    Презентація пройшла у формі творчого спілкування з письменницею. Пані Наталія  розповіла про ідею та історію написання повісті, розкрила деякі важливі моменти з життя своєї бабусі, читала уривки з книги.
     На захід завітали рідні, друзі авторки, журналісти, колеги письменниці по перу, читачі бібліотеки. Перед аудиторією виступили: художник  і редактор книги Ірина Залюбовська, яка розповіла про співпрацю з Наталією Лікаренко, Голова Спілки літераторів "Славутич" Таісія Цибульська, книжкова блогерка Марина Куркач.  А народні та сучасні пісні у душевному виконанні солісток вокальної студії «Натхнення» Вікторії Бахарєвої та Юліани Морозової «Летіла Зозуля», «Плакала калина» та «Незламна» розчулили всіх присутніх до сліз.
   
        Ведуча заходу, бібліотекар  та поетка Віта Гориславець, зачитала свій авторський вірш, оригінальний поетичний відгук, який був написаний після прочитання книги.
        Наприкінці творчого вечора Наталія Лікаренко презентувала примірник своєї книги для читачів нашої бібліотеки. Це вже шостий примірник, п’ять книг уже були подаровані авторкою раніше та наявні в наших філіях, тож читачі можуть завітати до філій КЗК  КМПБ та прочитати повість «Любов довжиною в життя». 
       Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність Наталії Лікаренко за цікаве щире спілкування, за подаровані книги та бажає натхнення, творчого завзяття, миру, шастя та здійснення мрій!


  Більше світлин дивіться тут

  Відеосюжет про захід від кореспондентів "Кременчуцькі новини" дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами
 на Facebook, Instagram та Telegram 



Коментарі: Залишити коментар
 
X