Слідкуйте за нами

09-07-2024
Слава нашій Україні,
 І Героям Слава!
Хай не мріють вороги –
Вистоїть держава!
(Зозуленька)
     7 липня в абонементі філії №2 КЗК КМПБ відбулася презентація книги «Спів дівочого серця» кременчуцької  поетки Даніелли Жовтобрюхової (Зозуленьки).  Якби можна було описати презентацію одним словом, то це слово було б – «неймовірно».
      Неймовірним на презентації було все - сама авторка, така тендітна і така мужня. Скільки ж сили духу криється в цій дівчині! Дівчині, яка дивиться на світ широко відкритими очима і любить, любить усіх навколо: матусю, тата, друзів, вчительку. Але особливу любов вона плекає до воїнів ЗСУ. Присвячує їм вірші, підбадьорює наших захисників своєю поезією. Їй дуже болить Україна і вона свято вірить в Перемогу.  Присутній на заході представник від наших мужніх захисників пан Юрій  вручив Дані подяку від своєї військової  бригади. З якою ж неймовірною радістю дівчина прийняла її.
      Отримала дівчина подяку за творчість та свою громадянську позицію і від Кременчуцької публічної бібліотеки. 
      Вітали Даніеллу з виходом першої збірки й представниці Спілки літераторів «Славутич» Таїсія Цибульська, Ірина Залюбовська та Вікторія Сопільняк.
  
    Книгу Даніелли ілюстрував відомий в Кременчуці художник Сергій Брильов, він так перейнявся творчістю дівчини, тож і ілюстрації та обкладинка книги вийшли просто неймовірні.
      На заході прозвучало багато віршів юної поетки, які вона присвятила найріднішим людям.
      А юний музикант Марк Чехоня приїхав з міста Глобине, та  привітатав Даночку своєю грою на саксофоні.
      Ось такою і вийшла презентація збірки віршів Даніелли. Віршів, які наближають  Перемогу та змінюють світ і серця на краще.


 Пропонуємо переглянути відеосюжет від кореспондентів ТРК "Візит"


Слідкуйте за нашими новинами 
на Facebook, Instagram та Telegram
Коментарі: Залишити коментар
 
X