Слідкуйте за нами

12-06-2024

Хто крім бібліотекарів вам радить книжки для читання? Мабуть, друзі чи колеги?  А чи знаєте ви, що існують об'єднання людей, які теж дають поради, що ж такого почитати, ці люди називають себе буктьюберами.

Давайте розберемося що ж таке буктьюб. Отже, буктьюб — це спільнота блогерів-книголюбів, які знімають відео про книжки та викладають їх на YouTube, тобто це відеоканали, що розповідають про книги.

Чим же приваблюють читача книжкові блогери? А тим, що чесно та відверто розповідають про прочитані книги, а ще, неординарною подачею матеріалу, цікавими рецензіями, власною харизмою і талантом. А головне, буктьюбери, як і бібліотекарі, спонукають вас до ЧИТАННЯ.

Тож працівники  абонемента філії №2 КЗК КМПБ  організовано QR-виставку «Буктьюбери для тебе!», на якій представлено відомих українських  буктьюберів та підбірку книг, яку саме вони рекомендують до прочитання. На виставці ви можете просканувати QR коди, завдяки яким зможете потрапити на  персональні сторінки представлених на виставці буктьюберів, переглянути відео та прислухатися до рекомендацій букблогерів  щодо читання.

Приходьте до бібліотеки на Соборній, перегляньте виставку, облюбуйте собі книгу і… ЧИТАЙТЕ. Читайте з нами, читайте з букблогерами, читайте з друзями, головне -  ЧИТАЙТЕ, адже воно того варте.

Більше світлин з QR-виставки «Буктьюбери для тебе!» можете переглянути тут

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X