Слідкуйте за нами

10-06-2024

У період повномасштабного вторгнення росії на територію України  для кожного з нас особливо актуальним є  збереження  ментального здоров'я та здобуття навичок  з підтримки психоемоційного стану.

Підвищення рівня знань такого спектра  серед  населення можливе не тільки за допомогою занять та зустрічей з психологами, але й шляхом проходження навчання  на платформі  «Дія. Освіта».

Філія № 5 КЗК КМПБ є офіційним Хабом цифрової освіти, де можна отримати потрібні навички безкоштовно. Володіння  такими навичками та знаннями конче необхідне  працівникам бібліотеки, адже вони кожного дня спілкуються з користувачами і багатьом з них потрібна психоемоційна підтримка. 

Сьогодні, шляхом перегляду освітнього серіалу «Ден і Рора проти корпорації С» необхідні знання з підтримки і відновлення ментального здоров’я отримали бібліотекарі філії, які працюють безпосередньо  з дітьми.

Цей освітній серіал у форматі коміксу створений Координаційним центром з психічного здоров’я  КМУ  у межах Всеукраїнської  програми ментального здоров'я «Ти як?»  допоможе дорослим і дітям розібратися зі своїми емоціями та спробувати впоратися зі стресом власноруч.

Тож запрошуємо всіх бажаючих до перегляду цього та інших освітніх серіалів на платформі  «Дія. Освіта»! Також у нашому Хабі можна отримати безкоштовні консультації та здобути елементарні навички з цифрової грамотності.

Чекаємо кожного дня з 10 до 18 години!

П’ятниця, субота – вихідні.

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X