Слідкуйте за нами

02-06-2024

30 травня на абонементі філії №2 КЗК КМПБ цікаво та пізнавально пройшов День інформації «Краєзнавчі таємниці в бібліотеці», приурочений до Всеукраїнського дня краєзнавства. 

На подію завітали містяни та учні КПЛ ім. А. С. Макаренка. Запрошеними гостями були наші колеги з відділу краєзнавчої інформації та бібліографії КЗК КМПБ. Через оголошену тривогу захід знову частково пройшов у сховищі. Такі реалії часу. 

Було багато цікавих та пізнавальних, часом, неочікуваних відомостей про наше місто, було неформальне спілкування, огляд книг (а нам є що запропонувати користувачам про Кременчук, його історію, культуру та мешканців), відео-огляд місцевих видань засобів масової інформації про історію розвитку Кременчука, назв його вулиць, формування районів міста. А ще до уваги присутніх була озвучена цікава інформація у форматі «Кременчук від «А» до «Я»».

А ще присутні отримали знання про те, як користуватися традиційними каталогами, які є в бібліотеці. Познайомилися з сайтом бібліотеки та дізналися, як знайти потрібну книгу за допомогою електронного каталогу. 

Закінчився захід екскурсією філією №2.

Сподіваємось на нові зустрічі в бібліотеці!

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X