Слідкуйте за нами

30-05-2024
      Сяйте посмішки сонцем зігріті,
                                                 Миру й щастя всім дітям на світі!

У перший літній день в Україні, як і всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.
      Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи й батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.
      30 травня філія №1 КЗК КМПБ провела конкурсно-розважальну програму «Я – дитина, ми – родина, наш дім – Україна», присвячену Міжнародному дню захисту дітей.
      На малечу чекали вир приємних емоцій та незабутніх вражень. Гостей розважали сім'я клоунів: клоунеса Таша та її доньки Куся та Нюша. Дітлахи з великим задоволенням брали участь у рухливих іграх: «Пінгвіни», «Найшвидша черепаха», «Передай намистинку сороці», «Донеси кульку».
      В ігровій формі бібліотекарі провели вікторину, конкурс загадок, гру – розвагу «Корисно та шкідливо». Куся та Нюша зарядили дітей хорошим   настроєм  та позитивними емоціями веселими руханками: «Рухайся – замри», «Ти лети!». Мартинюк Євангеліна подарувала своїм однокласникам чудову пісню «Щастя»
      В бібліотеці організовано перегляд літератури «Книжечка, літо і я», який познайомив з цікавими книгами, які можна прочитати влітку.        
      Родзинкою конкурсно-розважальної програми було передбачення – побажання на ромашці.
      У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім'ї та всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету і кожен із маленьких мешканців землі буде здоровим і щасливим.     Щасливого дитинства всім-всім дітям у мирній Україні!

Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X