Слідкуйте за нами

28-05-2024
      28 травня відзначається Всеукраїнський день краєзнавства.
      Батьківщина для кожного з нас бере початок від тепла рідної домівки, тихої материнської пісні, чистої рідної мови. І де б ми не перебували, куди б не пролягли наші життєві дороги, ми завжди, хоча б в думках, повертаємось до рідних місць. Та щоб по-справжньому любити свій рідний край, його треба добре знати.
      Філія №1  КЗК КМПБ постійно веде роботу із залучення своїх читачів до вивчення рідного краю, виховання в них патріотичних почуттів до рідної землі, збагачення духовного світу підростаючого покоління. День інформації «Краєзнавчі таємниці бібліотеки», який пройшов у книгозбірні, довів, що наші діти люблять і знають край, в якому живуть.
      Для учнів 3-г класу гімназії №12 День краєзнавства розпочався пізнавальною екскурсією «Бібліотечні лабіринти». Діти дізналися багато цікавого про бібліотеку, її книжковий фонд, ознайомилися з усіма відділами філії. 
      Продовжуючи подорожувати бібліотекою, юні читачі познайомилися із переглядом літератури в залі читання та дозвілля «Мій чудовий рідний край», присвячений рідному місту.
      Групова консультація біля краєзнавчого каталогу в Інтернет-центрі на тему «Як знайти літературу про місто чи область» задовольнила цікавість вимогливих юних користувачів.
      Вдалим завершенням Дня пізнання свого краю стала цікава вікторина «Чи знаєте ви своє місто?» та веселі ігри «Кременчуківці – діти Полтавщини» та «Козацькі перегони», в яких Школярі разом з бібліотекарями із задоволенням взяли участь. 
      Отже, День краєзнавства в бібліотеці завершено, але пізнання рідного краю продовжується. 
      Ми сподіваємося, що наша зустріч дасть дітям поштовх частіше відвідувати бібліотеку, більше читати, у т. ч. краєзнавчу літературу, щоб бути ерудованими, знати, на якій землі живемо, і вміти цікаво розповісти про свій край, а книги допоможуть їм в цьому.

      

      Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X