Слідкуйте за нами

26-05-2024
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
2024 рік                                                                           Кременчук


День інформації
«Краєзнавчі таємниці в бібліотеці»


     30 травня о 14:00 абонемент філії №2 КЗК КМПБ проводить День інформації «Краєзнавчі таємниці в бібліотеці», приурочений до Всеукраїнського дня краєзнавства. 

    Цей день заохочує кожного зрозуміти, наскільки важливими є знання про свою батьківщину, рідне місто. Люди споконвіку цікавились минулим свого краю. Як і навіщо жили предки, за що боролися, про що мріяли? Ці знання допомагають знайти відповідь на питання – навіщо ми є на цій землі. Бо сучасне виростає з минулого, а майбутнє – з сучасного.

     До вашої уваги працівники абонементу філії №2 та бібліографи відділу краєзнавчої інформації та бібліографії Кременчуцької міської публічної бібліотеки, підготували багато цікавої інформації про наше місто. Зокрема, відео-огляд місцевих видань засобів масової інформації про історію розвитку міста, назв його вулиць, перегляд книг з історії Кременчука. 

   А ще присутні зможуть прийняти участь у вікторині та отримати знання про те, як користуватися традиційними каталогами, які є в бібліотеці. Познайомитися з сайтом бібліотеки та дізнатися, як знайти потрібну книгу за допомогою електронного каталогу.

   Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з організаторами та учасниками заходу.

   Зустріч  проходитиме з дотриманнями усіх заходів безпеки під час воєнного стану. Найближче укриття знаходиться за адресою: вул. Соборна 9/16.

   Захід  відбудеться за адресою: вул. Соборна, 11   

   Вхід вільний.

   Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної  діяльності 
                                           Мірошниченко  Інна Ярославівна
                                                      тел. робочий 0987910213

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X