Слідкуйте за нами

13-05-2024
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
 Абонемент філії №2
2024 рік                                                                       Кременчук

Книжкова торбина для твоєї родини
 
         15 травня о 15:00 абонемент філії №2 КЗК КМПБ  в рамках циклу  «Літературний bibliostopping  на Соборній» організовує книжкову виставку «Книжкова торбина для всієї родини», приурочену до Міжнародного дня родини. 
         На виставці будуть представлені книги  різноманітних жанрів:  історичні, соціальні романи,  детективи, пригоди, фантастика. Література з особистого розвитку людини. Книги як українських авторів, так і зарубіжні бестселери в перекладі українською. Малеча теж знайде для себе поличку з цікавими яскравими книгами. А ще, доки батьки будуть підбирати собі літературу до смаку, діти можуть зайнятися розмальовкою та складанням цікавих пазлів.
         Відвідайте нашу виставку всією сім’єю, читайте самі, читайте своїм діткам, адже, як говорив Януш Корчак «Тільки там, де читають батьки, зростає дитина, яка читає». А ще сімейні читання сприяють кращій комунікації між батьками та дітьми, покращують словниковий запас.
       


     Відвідайте нашу виставку та познайомтеся з новою, сучасною літературою яка є на полицях нашої бібліотеки! З  книгами, які надзвичайно популярні і які обговорюють зараз в соціальних мережах. Читайте, будьте в тренді!
     Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з організаторами та учасниками заходу.
     Зустріч  проходитиме з дотриманнями усіх заходів безпеки під час воєнного стану. Найближче укриття знаходиться за адресою вул. Соборна 9/16.
     Захід  відбудеться за адресою вул. Соборна, 11   
    Контактна особа: провідний бібліотекар 
                                                                            Елоян Х.А.
                                                                                      тел. робочий 0987910213


Коментарі: Залишити коментар
 
X