Слідкуйте за нами

09-05-2024
     Напередодні Дня матері, який щорічно відзначається в Україні у другу неділю травня, відділ абонемента обслуговування дітей філії № 5  КЗК КМПБ презентував  виставку-колаж «Моя мама наймиліша».
     День матері – напрочуд зворушливе свято, бо кожен з нас з дитинства несе у своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.
     Особливим це свято є для дітлахів: саме з мамою малеча відкриває світ, тримаючись за мамину руку, робить перші кроки,  перша пісня – мамина колискова, першу іграшку подала мама, перше знайомство з книгою, перша порада – теж мамина!
     Виставка-колаж знайомить юних читачів бібліотеки  з народознавчими виданнями, яскравими віршами та оповіданнями  українських авторів, в яких розкривається образ матусі, як джерела ніжності, любові та краси, берегині роду, а значить і берегині української нації!
       Родзинкою виставки стали малюнки, на яких малі читайлики  зобразили своїх матусь та довели, що для кожної дитини матуся  найрідніша, найдобріша, найдорожча!


    Більше світлин дивіться тут

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

    

Коментарі: Залишити коментар
 
X