Слідкуйте за нами

08-05-2024
Існують професії, які завжди будуть затребуваними й незамінними, і саме до таких належить професія медичної сестри.
     12 травня, в день народження Флоренс Найтінгейл, яку вважають засновницею сестринської справи, відзначається Міжнародний день медичних сестер.
     Медсестра сьогодні – це висококваліфікований фахівець, який є партнером лікаря і пацієнта у боротьбі проти хвороби. Медична сестра, це не просто професія – це покликання, що вимагає особливих якостей - стійкості, витривалості, терпіння та милосердя.
     Щоб привітати медичних сестер з професійним святом відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ презентує виставку-привітання  «Сестри добра та милосердя».
На виставці представлена література по історії медицини та сестринської справи, підручники та посібники для студентів медичних навчальних закладів.
      Окремий розділ виставки присвячено одному з найкращих навчальних закладів нашого міста – Кременчуцькому медичному фаховому коледжу ім.В.І.Литвиненко.
    Книги, присвячені історії медичного коледжу допоможуть дізнатися про  становлення навчального закладу, який був заснований  у далекому 1904 році, про славні традиції та випускників, які зробили величезний внесок в розвиток медичної галузі регіону та країни.
    А надані для виставки експонати  допоможуть побачити навчальний процес зсередини – муляж руки, на якому майбутні медсестри відпрацьовують навички чи фонендоскоп, за допомогою якого вимірюється тиск.
    Від щирого серця вітаємо всіх медичних сестер з цим святом! Ваша впевненість, привітна посмішка та добрі слова дають силу та надію. Мирного неба, міцного здоров'я та найщасливіших моментів вам, наші неймовірні, найкращі медичні сестри!    

    Виставка експонуватиметься до 30 травня.

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X