Слідкуйте за нами

02-05-2024
     Напередодні Міжнародного дня Сонця, який у всьому світі відзначається 3 травня у відділі обслуговування дітей філії № 5 КЗК КМПБ на грайливий розгардіяш «Сонечко, Сонечко, зазирни у віконечко» зібралися юні користувачі бібліотеки.
     У цей неймовірно сонячний день діти в ігровій формі дізналися багато цікавинок  про сонце, пограли в гру  «Чарівні віконця»: діти римували слова – «сонечко», «деревце», «небо», «квіти», «хмаринка», тобто те, що бачили за віконцем. Потім діти зробили один одному «промінчикові» подарунки від Сонця - дарували компліменти.
     А ще згадали мультфільм «Льодовиковий період» та розмірковували, що може статися, якщо зникне Сонечко. Юні читайлики з азартом та захопленням моделювали цю ситуацію, а потім  склали невеличкий фанфік за мотивами мультфільмів «Льодовиковий період», «Мадагаскар», «Крижане серце», тобто об’єднали головних героїв з метою врятувати Сонечко!
     Після цього створили сонячну казкову галявину: з творчою наснагою малювали та розмальовували Сонечко, але Сонечко не звичайне, а казково-сучасне.
 
     На завершення заходу провели майстер-клас з виготовлення Сонечка на зоряному небі з яскравими промінчиками. 
     Діти отримали величезне задоволення від заходу та від поробок які вони створили власноруч.


     Більше світлин дивіться тут

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X