Слідкуйте за нами

29-04-2024
      У вік  комп'ютеризації все більшої популярності набувають настільні ігри. Чому так? Мабуть тому, що вони самі по собі унікальні, кожна гра має свій незрівнянний ні з чим темперамент, ігри захоплюють і не відпускають, в них завжди весело грати.
      З 8 по 24 квітня,  під час проведення рекламної акції «Подаруй грі нове життя! Поповни ігротеку в  бібліотеці!»,  до філії №3 КЗК КМПБ   небайдужі користувачі приносили свої домашні «настілки», щоб поповнити бібліотечну ігротеку. 
     Бібліотекарі щиро дякують усім, хто долучився до  акції  та подарував  цікаві розвивальні ігри. Особлива подяка добрій знайомій бібліотеки, пані Олені, за подарований цикл інтелектуальних головоломок для дітей середнього та старшого шкільного віку. Адже головоломки  об’єднують, сприяють спілкуванню та інтелектуальному розвитку дітей, поповнюють словниковий запас, розвивають логічне мислення. 


      Тож тепер ви знаєте в чому користь настільних ігор. Поспішайте до нас!
      Ознайомитися з настільними іграми  оновленої «Ігротеки у бібліотеці» та  отримати можливість пограти ви можете в Інтернет-центрі з функціями читального залу філії № КЗК КМПБ (Дитяча бібліотека на Соборній, 12/16)
      Все, що потрібно – привести друзів і не забути прихопити гарний настрій!

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X