Слідкуйте за нами

22-04-2024

Щорічно, 22 квітня, по всій планеті відзначають День Землі.

Саме у цей день люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження навколишнього середовища.

Це день нагадування про страшні екологічні катастрофи, день коли кожна людина повинна замислитися про те, що вона може зробити у подоланні екологічних проблем.

Цей день,  є нагадуванням про те, якою чудовою та неповторною є наша планета Земля і наскільки сильно ми маємо берегти та плекати її. Наше спільне щастя – жити на нашій планеті, у цьому дивосвіті природи, спілкуватися з нею. Природа – єдина книга, що укладає глибокий зміст на усіх своїх сторінках. 

З нагоди Дня Землі бібліотекарі філії № 5 КЗК КМПБ підготували книжкову еко-виставку «Живе обличчя моєї Землі». На виставці представлені книги, які висвітлюють питання екології та охорону довкілля, книги, які розповідають про природу та навколишнє середовище, морських жителів, рідкісні та вимираючі види рослин і тварин. 

Маленькі користувачі з цікавістю ознайомилися з матеріалами виставки, розповідали як саме вони бережуть та піклуються про природу.

Наша планета Земля – це наш спільний дім. І наше майбутнє життя на планеті залежить від того, наскільки відповідально та свідомо ми будемо ставитися до навколишнього світу вже зараз.

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X