Слідкуйте за нами

22-04-2024
     21 квітня в читальній залі філії № 2 КЗК КМПБ  відбувся мистецький вернісаж «Петриківські дивоквіти», презентація яскравої виставки картин майстрині петриківського розпису Тетяни Данілочкіної, керівника групи декоративно-ужиткового мистецтва «Мальви».
     Експозиція дала змогу присутнім доторкнутись до самобутньої української культури, адже Петриківський розпис є неповторною перлиною народного мистецтва України,  духовною скарбницею, яка радує око і душу. 
     Вони в повній мірі змогли помилувались не тільки чарівними картинами з дивовижними квітами, птицями та звірами, а й предметами побуту,  розписаними  майстринею з великою любов’ю,  де кожний витвір мистецтва випромінює щирість і тепло української душі. 
     Окрім того,  на відвідувачів бібліотеки чекав   майстер-клас від мисткині, і будь-який  учасниик зміг опанувати ази цього унікального народного мистецтва, відчути його особливу енергетику і магнетизм та отримати  естетичне задоволення.  

 Як мистецький вернісаж «Петриківські дивоквіти» побачили місцеві ЗМІ - дивіться у сюжетах від "Кременчуцькі новини" та ТРК "Візит"

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X