Слідкуйте за нами

17-04-2024
«Жити щасливо і жити
з природою – одне й те ж» 
Сенека


Людина і природа – це гармонійне поєднання в усі часи, бо людина – це частина природи, і  саме природі  ми  зобов'язані своїм існуванням, своєю досконалістю. 

Свідоме і бережливе ставлення кожної людини до природи можливе тільки при наявності екологічної культури, широких екологічних знань. 

З цією метою до Дня довкілля для читачів-учнів 5-9 класів у філії №3 КЗК КМПБ (Дитяча бібліотека на Соборній) оформлено екологічний куточок «Відкриті долоні нашої Землі».

Тут вас зустріне Маленький принц, слова якого стали меседжем до збереження чистого довкілля: «Встав вранці, вмився, привів себе в порядок, а тоді відразу приведи до ладу свою планету»…

Передача знань про природу через книгу, зосередження уваги на  проблемах екології, розкриття естетичної цінності природи було представлено  у таких розділах: «Крила, лапи і хвости неймовірної краси» (дивовижний і неповторний світ тварин і птахів), «Жива душа природи» (про все, що оточує людину, але не було створено нею), «Екологія крізь призму води» (про  воду – безцінний дар природи та охорону водних ресурсів), «Oikos» – означає дім»» (важливість збереження балансу між економічним розвитком і збереженням навколишнього середовища), «На всі ваші Хто? Що? Який?» (цікаве і неймовірне у світі природи). «Еко-ігротека» запрошує бажаючих пограти у настільні ігри екологічного спрямування.

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X