Слідкуйте за нами

15-04-2024

У цьому році казка-повість Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» святкує свій 60-річний ювілей!

До цієї дати бібліотекарі філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) 15 квітня запросили учнів 5-Б класу гімназії №20 на медіагру «Пригоди на фабриці містера Вонки», мета якої – через зворушливу й світлу історію занурити читачів у світ теплоти, доброзичливості, справедливості та дива. А також підкреслити, що люди, навіть з геніальними здібностями та величезними багатствами, не мають бути самотніми…

Під час тематичного перегляду літератури «Роальд Дал» учні дізналися про цікаві та маловідомі факти з життя  письменника та переглянули буктрейлер за мотивами книги «Чарлі і шоколадна фабрика».

Після перегляду читачі, поділившись на команди «Вибухова цукерка» та «Шоколадочки і сердечко», із задоволенням проходили усі етапи медіагри, змагаючись у спритності, уважності  та обізнаності. Більше балів набрали «Шоколадочки і сердечко», які отримали додаткові бали за декламацію вірша та драйвовий танок, а перемогла, як завжди, дружба та любов до книги і читання. Усі учасники отримали солодощі від «Віллі Вонки»!

Ласкаво просимо усіх зазирнути до світу Роальда Дала, загадкового, таємничого й незрівнянного! Зробити це можна, завітавши до філії №3 КЗК КМПБ за адресою: вул. Соборна, 12/16.

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X