Слідкуйте за нами

14-04-2024

Неперервна увага залу, щемкі історії про людей і тварин, які стали прототипами героїв книг Людмили Охріменко – так емоційно 11 квітня на абонементі філії №2 КЗК КМПБ пройшла творча зустріч з харківською письменницею та волонтеркою пані Людмилою і презентація її нових книг «Далека блакитна далечінь», «Волонтерські історії 2014-2022 рік» та написаної у співавторстві з Євгенією Піроґ дитячої книжки «Люлечки – дарувальники снів».

В основі книг Людмили Охріменко майже завжди реальні історії. До  її книг дотичні люди, з якими авторку звела доля. А таких історій трапляється чимало, адже цьому сприяють і активна волонтерська діяльність, і наш непростий час. І відчувається безмежний жаль, що вже не всі ці люди з нами.

Пані Людмила поділилась, чому, не зважаючи на безперервні важкі обстріли Харкова, вони з родиною продовжують там мешкати. Бо евакуювавшись у 2022 році до відносно спокійних Львову та Івано-Франківську, вона не написала ні рядочку, а повернувшись до Харкова за 2023 рік написала і видала кілька нових книг!

До речі, у доробку Людмили Охріменко 11 книг, з них вже видано 9.

А дитяча книжечка «Люлечки - …» пройшла особливі випробування: в друкарню, де вона вже майже була готова, стався ворожий приліт.

Про це та інше, а також про те, як пані Людмила прийняла для себе рішення розмовляти, а головне, писати українською мовою, про свої книги нові та видані раніше, про творчі плани, авторка розповідала присутнім на нашому заході.

Щиро вдячні пані Людмилі за цікаву розповідь, спілкування, презентацію нових книг. Бажаємо їй творчої наснаги! І чекаємо на нові зустрічі в нашій бібліотеці.

Висловлюємо Олені Ліпошко вдячність за надану можливість подарувати нашій гості на згадку про Кременчук одну зі своїх чудових картин!

І нагадуємо, що книги Людмили Охріменко, презентовані минулого року, є в бібліотеці, а нові будуть доступні незабаром.

Читайте, воно того варте! І до нових зустрічей!

Більше світлин ви можете переглянути тут.

Як побачили захід місцеві ЗМІ, ви можете переглянути у сюжетах "Кременчуцькі Новини" та ТРК  "Візит"

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X