Слідкуйте за нами

11-04-2024
      Привабливе безмежжя космосу, далеке Сонце, близький Місяць, міріади зірок, невичерпна глибина Всесвіту -  все це чекало на маленьких мандрівників Всесвітом у філії №5 КЗК КМПБ.  Діти слухали, думали, спостерігали та відкривали для себе таємниці Всесвіту.
      Справжніми космонавтами відчули себе дітлахи, дивлячись повнокупольне шоу  «8 чудес Чумацького Шляху» у Планетарії, під час якого усі учасники помандрували у космос та відвідали інші планети.
      Неабияку зацікавленість викликала виставка стендових моделей – копій космічної техніки та авіації з приватного музею Сергія та Юлії Риндіних. Пані Юлія розповіла дітям про моделювання, ракетно-космічну галузь України, та запропонувала зробити світлини з каркасом літака «Мрія». Учасники заходу дізналися про освоєння космічного простору, перших винахідників космічних кораблів та космонавтів.
      А ще більше про космос та його загадки діти дізналися з книжкової виставки «Таємниці космосу», на якій представлені книги про космічну науку та світ навколо нас, адже пізнавати нове та незвідане завжди цікаво.
     Захід був цікавим та пізнавальним і дуже сподобався юним відвідувачам бібліотеки.




Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X