Слідкуйте за нами

08-04-2024
      7 квітня  бібліотекарі читальної зали філії №2 КЗК КМПБ  запросили містян та гостей Кременчука на творчий портрет кременчуцької режисерки  Тетяни Широкої «Яскрава. Самобутня. Неповторна».
      Головна героїня  розповіла присутнім про відкриття творчого потенціалу, що почалося з народних колективів  клубу ім.І.Котлова, про відданість улюбленій справі, зустрічі, спілкування з талановитими митцями міста. Як талановита режисерка  пані Тетяна дуже легко та артистично  змінювала один сюжет за іншим, захоплюючи у нову історію свого життя! Поговорила з присутніми  про шляхи досягнення успіху, захоплення та творчі плани! 
     Створення театру «Арлекін» - це одна з яскравих сторінок в історії культури нашого міста. Театр для дітей та молоді, створений  пані Тетяною не тільки  навчає акторській майстерності молодь, а й сприяє естетичному вихованню, розвитку творчих здібностей. 
     На творчий вечір прийшли друзі  Тетяни Іванівни, які щиро ділилися спогадами про спільну працю в дружньому творчому колективі. ЇЇ називають «жінка – свято», яка  освічує навколо себе теплим, радісним, добрим світлом і робить цей світ кращим!

Як творчий вечір Тетяни Широкої побачили місцеві ЗМІ - дивіться у сюжеті "Кременчуцькі новини"


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X