Слідкуйте за нами

07-04-2024
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
            Філія №2                 

2024 рік                                             м. Кременчук

Творча зустріч з Людмилою Охріменко та презентація її нових книг

      11 квітня 2024 року о 12:00 в абонементі філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки відбудеться  творча зустріч з харківською письменницею Людмилою Охріменко та презентація її нових книг «Далека блакитна далечінь», «Волонтерські історії 2014-2022 рік» та написаної у співавторстві з Євгенією Піроґ дитячої книжки «Люлечки – дарувальники снів».  


      Людмила Охріменко вже відома багатьом як автор книги «Оскар» - найкращого роману на воєнну тематику за спеціальною відзнакою Міжнародного  літературного конкурсу «Коронація слова - 2021». Презентація цієї книги в Кременчуці відбулася в березні минулого року. 
«Волонтерські історії 2014-2022 рік» – збірка оповідань, куди увійшли найкращі оповідання з першої збірки і нові оповідання про події 2022 року. Нова доповнена збірка вийшла у 2023 році у Харківському видавництві «Відкриття». Книга отримала Першу премію Миколи Томенка за найкращу коротку прозу. Це справжні історії про справжніх людей!
      Збірка «Далека блакитна далечінь», видавництва  «Монограф» (м.Харків,  2024 рік), розповідає  історії наших сучасників і сучасниць, яких об’єднує необхідність зробити головний вибір у своєму житті.
      «Люлечки – дарувальники снів» - це книжка для старшого дошкільного і молодшого шкільного віку, вийшла в 2024 році у видавництва «Монограф» та «Відкриття». В ній йдеться про родину Люлечків, яка дарує діточкам добрі й цікаві сни. 
      На заході ви зможете поспілкуватися з письменницею та волонтеркою з Харкова, детальніше ознайомитесь з її творчістю. Дізнатися, що нового відбулося у письменниці за цей непростий рік. 

      Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з організаторами та учасниками  заходу.

      Захід буде проведений з дотриманням усіх заходів безпеки під час воєнного стану. Найближче укриття знаходиться за адресою вул. Соборна, 9\16.
      Захід відбудеться за адресою вул. Соборна,11. Вхід вільний.

Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної діяльності 
Мірошниченко Інна Ярославівна,     
                                                                       тел. робочий 0987910213

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X