Слідкуйте за нами

07-04-2024
     Захід з такою назвою був організований 4 квітня бібліотекарями  відділу соціокультурної діяльності КЗК КМПБ для учнів  ліцею № 5 ім. Т.Г.Шевченка  та присвячений талановитому спортсмену, першому чемпіону світу з кікбоксингу в Україні, старшому лейтенанту Національної Гвардії України, загиблому у боях за Маріуполь, Герою України кременчужанину Максиму Кагалу.
Максим Кагал був і залишається взірцем – як особистість, як людина, як громадянин, як друг. Дві головні пристрасті його життя – це спорт і захист Батьківщини. 
     Від рідних та близьких молодь почула про яскраве і непереможне життя чемпіона світу. На заході виступили: мама Героя України Тетяна Михайлівна Кагал, яка розповіла про світлу і життєлюбну натуру свого сина;  дядько  Кагал Олег Володимирович та двоюрідна сестра Олена поділилися спогадами про сильний та надійний характер свого племінника і брата; друг дитинства Артем Свергун розкрив веселу та авантюрну вдачу Максима Кагала, який за його словами був йому «братом».
    Таких людей, як Максим, хочеться назвати «люди-камертони», оскільки вони випромінюють надзвичайно високі вібрації, і ми, не вагаючись, можемо настроювати своє власне звучання відповідно до цих еталонних звуків, можемо формувати систему цінностей, орієнтуючись на таких людей та співставляти свої ідеали з ідеалами, які такі люди транслюють у світ. 
    Життя Максима Кагала було насиченим, яскравим, непереможним, тернистим і зірковим одночасно. Адже тільки долаючи терни, ми дістаємося зірок.


  Відеосюжет від кореспондентів "Кременчуцькі новини" про зустріч дивіться тут


    Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram  

Коментарі: Залишити коментар
 
X