Слідкуйте за нами

04-04-2024
      Саме з такою назвою бібліотекарі філії №4 ім. І. Приходька КЗК КМПБ провели медіаграйку з учнями 4 класу гімназії №9.
      У 2002 році Міжнародною асоціацією анімаційного кіно 6 квітня було проголошено Всесвітнім днем мультфільмів. У цей день 1906 року була створена серія перших анімаційних фільмів «Комічні фази смішних облич».
      Чи бувають малюки, які не люблять мультиків? Веселі, кумедні та симпатичні персонажі так захоплюють! Тим паче, що в багатьох із них є свої таємниці. Адже мультик — це жива казка. І не важливо, яке дійство розгортається на екрані, стежити за яскравими персонажами так цікаво! Для дитячої свідомості мультфільм — не вигадка, а оживча реальність, і всі герої дійсно існують.
      Мультфільми — це засіб виховання дитини. Без сумніву, події, що відбуваються у мультфільмі, розвивають уяву і мислення дитини, формують його світогляд. Персонажі улюблених мультфільмів — друзі дитини. Вони вчать її взаємодіяти з навколишнім світом, формують уявлення про добро і зло, вчать справлятися з труднощами.
      На зустрічі діти дізналися про історію створення перших мультфільмів, зокрема українських, про найвідоміших аніматорів та мультиплікаторів в світі, які спеціалісти працюють над створенням мультиків, та які види анімаційних фільмів бувають. Також переглянули добрі, чудові мультфільми про дружбу та взаємну підтримку, про чуйне ставлення до друзів наших менших та енергійно відповідали на питання відеовікторини.
      До мультфільмів небайдужі ні малеча, ні дорослі. Тож вітаємо усіх  з Всесвітнім днем мультфільмів!


Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X