Слідкуйте за нами

02-04-2024
    2 квітня в усьому світі святкують Міжнародний день дитячої книги. А чи знаєте ви, чому це свято відзначається саме в цей день?
    Напевно тому, що саме 2 квітня народився один з найвідоміших казкарів світу Ганс Крістіан Андерсен. Його казки з самого малечку читають дітлахам в усьому світі, адже кожна казка це унікальна і чарівна історія, яка прославляє хороші людські якості та вчить добру. З першої сторінки автор переносить маленького читача у чарівні світи, змушує фантазувати, міркувати і мріяти!
    Саме до Міжнародного дня дитячої книги  для своїх малих читайликів бібліотекар залу читання та дозвілля філії № 5  КЗК КМПБ підготувала пізнавально-розважальну гру «Під парасолькою Оле-Лукойє».
Діти дізналися цікаві факти про життя і творчість Ганса Крістіана Андерсена, згадували назви казок, які вийшли з-під його пера, мандрували книжковими сторінками. 
    Потім на дітлахів чекала цікава вікторина, де вони відповідали на запитання за змістом казок, визначали позитивних і негативних персонажів, розмірковували що таке добро і зло.
    Цікавою була й майстерка, на якій  у техніці орігамі малеча робила чарівні паперові кораблики, на яких мандрували  герої  багатьох казок Андерсена. 
    А наприкінці заходу діти розмальовували  парасольки  Оле-Лукойє  та розмірковували, чому вони різних кольорів і дійшли  до висновку, що потрібно бути чемними та слухняними і тоді чарівник над всіма буде розкривати тільки свої яскраві парасольки!
    Читайте казки, адже у них відкривається чарівний світ, вони вчать нас перемагати  зло, бути щирими та добрими!


   Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X