Слідкуйте за нами

02-04-2024
       «Той, що вміє лякати», під таким заголовком на абонементі філії № 2 КЗК КМПБ пройшов черговий «День з письменником». Цього разу він був присвячений надзвичайно популярному письменнику, автору, якого обожнює молодь, презентації книг якого проходять з неймовірними аншлагами, а за щойно виданою книгою пишуться  в чергу – Максу Кідруку.  До речі 1 квітня він відзначив своє 40-річчя.
      Доробок Макса Кідрука складає близько 20 книг, тому бібліотекарям  було що представити відвідувачам. Протягом дня читачі змогли переглянути буктрейлери зняті за книгами «Твердиня», «Колонія. Нові темні віки», «Жорстоке небо» та інші. Послухали інтерв’ю автора, в якому він розповів про написання масштабного науково-фантастичного  роману «Колонія. Нові темні віки» (твір побачив світ у грудні 2022 року у видавництві «Бородатий Тамарин», яке автор заснував разом із дружиною Тетяною Кідрук).  Ця книга є першою частиною фантастичного циклу «Нові темні віки» про світ у XXII столітті. Другу частину з назвою «Колапс» варто очікувати у 2026 році. Однією з ідей роману є те, що попри цивілізаційні досягнення, людина за своєю суттю не змінюється, і навіть збільшення тривалості життя та перетворення на двопланетний вид не є гарантією порятунку для людства. 
     Книга містить чимало ілюстрацій, зокрема, кольорових, таблиць та карт, що допомагають зрозуміти зміст. За три місяці з моменту видання придбано 30 тисяч примірників. 
     Відвідувачі познайомилися з книжковою виставкою творів Макса Кідрука та  послухали  огляд книг, представлених на ній. Були й такі відвідувачі, які навіть не чули про цього письменника, а після розповіді бібліотекарки з задоволенням  взяли книги автора почитати.
     Така форма роботи, як «день з письменником», подобається читачам, адже в будь-який час, протягом дня, можна відвідати бібліотеку й отримати для себе інформацію про автора та взяти почитати книгу, яка припала до смаку.
     Запрошуємо до бібліотеки на Соборній, читайте книги Макса Кідрука, які нікого не залишають байдужим!


 Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X