Слідкуйте за нами

02-04-2024
        Можна сперечатися про перспективи існування в літературі того чи іншого жанру, але якщо мова заходить про казку, безперечно: казка – це єдиний жанр, який житиме, поки є діти, а отже – вічно !..
        Щороку 2 квітня у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. Саме цього дня народився данський казкар – Ганс Крістіан Андерсен, якому не тільки вдалося змінити ставлення до дитячих книг, але й розвинути та збагатити цей вид художньої літератури. Творами дивовижного митця захоплювалося не одне покоління читачів в усьому світі.
        1 квітня бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ провели розважальний калейдоскоп «У вирі книжкових чудес  Ганса Крістіана Андерсена» для читачів та вихованців КМЦПО «Академія майбутнього». 
Бібліотекарі влаштували захоплюючу мандрівку народними та літературними казками. Дітлахи з цікавістю дізналися багато цікавих фактів з життя та творчості неперевершеного письменника – Г.К. Андерсена. На дітлахів чекали книжкові піжмурки «Щасливий випадок», математичні запитання, казкові плутанки та звісно денс-галявина «Зоодискотека». Бібліотека перетворилася на справжнє місце чарівництва та пригод, в якому казки оживають та дарують сімейний затишок.
        Організована книжкова виставка «Світ дитячої книги», біля якої провели рекомендаційну бесіду.
        Якщо ви хочете бути успішними, жити в процвітаючій країні - читайте казки! Книга - це мудрий, розважливий, найвірніший друг, який супроводжує нас усе життя. Світ змінюється на краще, коли ми читаємо.


       Більше світлин дивіться тут


 Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram



Коментарі: Залишити коментар
 
X