Слідкуйте за нами

31-03-2024
      28 березня до Всесвітнього дня поезії відділ соціокультурної діяльності КЗК КМПБ запросив жителів с.Потоки на вечір з присмаком кави «Філософія життя Каті Ятт».
      Катя Ятт - це творчий псевдонім поетеси Катерини Бахтурової, переселенки з м. Каховка Херсонської області, яка через війну змушена була з родиною виїхати. І для прихистку вони обрали саме наше місто Кременчук. Навіть під час війни Катя не полишає свою справу, пише вірші, статті, хоче в римі висловити все, що наболіло і турбує.

    Історія життя і творчість Каті не залишила байдужим нікого. Захід пройшов в теплій і душевній атмосфері з присмаком кави, якою ми пригощали всіх гостей нашого вечора. Щиро дякуємо КЗК «Міський центр культури і дозвілля» у селі Потоки та філії №7 КЗК КМПБ за допомогу в  організації заходу і теплий прийом! 

     А Каті Ятт  бажаємо величезних успіхів та удачі, благополуччя й міцного здоров’я, оригінальності та неповторності, краси й веселого настрою. Нехай кожен день у гості приходить натхнення, нехай буде щирою любов і радість!

     





  

  Більше світлин дивіться тут


    Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram





Коментарі: Залишити коментар
 
X