Слідкуйте за нами

31-03-2024
    1 квітня 2024 року виповнюється 215 років від дня народження всесвітньо відомого майстра художнього слова, великого мислителя, визнаного класика світової літератури першої половини ХІХ століття – Миколи Гоголя.
    28 березня до ювілею письменника у філії №3 КЗК КМПБ (Дитяча бібліотека на Соборній) оформлено тематичний перегляд літератури «Геніальний  художник слова», який знайомить користувачів з  Миколою Гоголем не тільки як з  геніальним письменником, а й надзвичайно цікавою людиною.
     Письменник залишив у спадок рідному народові неоціненний доробок з повістей і романів, драматургії та публіцистики, в яких створив цілу енциклопедію українського життя, зобразив побут і дух українського села, наші прадавні вірування, життєдайну суміш реалістичного й фантастичного. 
     Такі твори, як «Тарас Бульба», «Мертві душі», «Вечори на хуторі біля Диканьки», «Миргород», «Вибрані місця із листування з друзями», «Авторська сповідь» можна віднести до найвищих художніх досягнень світової літератури. Видання цих творів різних років  запропоновані нашим читачам.
    Ознайомитися з тематичною літературою  можна до  4 квітня за адресою: вул. Соборна, 12/16 (абонемент для читачів-учнів 5-9 класів)

    Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram  

Коментарі: Залишити коментар
 
X