Слідкуйте за нами

26-03-2024
     Тривають весняні канікули. Діти більшість вільного часу проводять на свіжому повітрі, тому 26 березня представники патрульної поліції завітали у філію №1 КЗК КМПБ, щоб користувачам бібліотеки та вихованцям КМЦПО «Академія майбутнього» нагадати про важливість дотримання правил дорожнього руху.

     Це була не просто бесіда, а діалог, під час якого діти дізналися багато нового та закріпили свої знання з правил дорожнього руху. Поліціянти наголосили про важливість переходу дороги тільки по пішохідних переходах, а також акцентували юним слухачам, які не досягли  14-річного віку про недопущення пересування на велосипедах, самокатах, роликах проїзною частиною вулиць і доріг та у місцях, які для цього не пристосовані.
    Велике задоволення викликало у дітей виготовлення  власними руками світловідбиваючого елементу для пішоходів флікера «Сердечко».
    Бібліотекарі підготували книжкову викладку «Руху правила єдині, знати їх усі повинні».
    Юні користувачі мали можливість отримати відповіді на свої запитання. Наприкінці зустрічі, діти виявили бажання потиснути руку поліцейським та зробити спільне фото.
    Поліцейські побажали учням безпечного й радісного життя, а бібліотекарі висловили подяку представникам Патрульної поліції Кременчука та сподіваються на нову зустріч.

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram 


Коментарі: Залишити коментар
 
X