Слідкуйте за нами

25-03-2024
      21 березня - Міжнародний день лялькаря. В цей день по всьому світу вшановують акторів-ляльководів, майстрів-лялькарів і всіх-всіх працівників лялькових театрів. Ідея відзначати це свято прийшла до відомого діяча лялькового театру Дживадо Золфагаріхо (Іран) у 2002 році. Адже саме від майстерності лялькаря залежить успіх вистави та атмосфера, яка буде панувати під час неї.
      Тож,  з нагоди такого казкового та творчого свята, відділ обслуговування дітей КЗК КМПБ запросив учнів 4 класу Кременчуцького ліцею № 5 імені Т.Г. Шевченка на вечірку «Таємне життя іграшок».
Під час заходу, запрошені гості дізнались про пригоди героїв відомих дитячих казок, які залишились на ніч у бібліотеці та які цікаві події з ними відбулися.
    Виявилося, що казкові герої не злякались темряви, а вирішили почитати нові книжки. які згодом запропонували прочитати юним користувачам бібліотеки.
     Користувачі  прийняли участь у вікторині, відгадуючи казку за уривком. На книжковій виставці, разом з книгами були представлені  ляльки-герої.
    Приємною несподіванкою для усіх була поява пана Коцького, який запросив користувачів до руханки та з яким дітлахи весело провели фізкультхвилинку.
    Захід відбувся у невимушеній приємній атмосфері, залишаючи у всіх присутніх гарний настрій. Наостанок, ставши за ширму,  діти спробували себе у ролі акторів лялькового театру. Перебувати у ролі лялькарів їм так сподобалося, що малеча виявила бажання підготувати у майбутньому виставу театру ляльок і показати її глядачам.
    Будемо чекати!


Більше світлин дивіться тут


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X