Слідкуйте за нами

25-03-2024

Весняні канікули - чудовий час для відпочинку та насолоди. Це час, коли природа оживає, а ви маєте можливість насолодитися теплим сонцем, свіжим повітрям та весняним настроєм.  Та чи можна уявити найцікавіший відпочинок без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

Канікули – це найкраща можливість для дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових письменників, відкрити нових героїв та пізнати нові світи. Цих весняних днів вистачить не тільки на сонце, прогулянки з друзями та рухливі ігри – а також на читання книг! 

Щороку у дні весняних канікул дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Плекаючи любов дітей до читання, бібліотека стає місцем натхнення для самовдосконалення та відкриття нових інтересів.

25 березня бібліотекарі філії №1 КЗК КМПБ підготували виставку-свято «Сузір’я вічного й прекрасного – дитяча книга на землі» з нагоди Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2024. Виставка включає в себе широкий асортимент книг різних жанрів. Від шаленого різноманіття книг, представлених на виставці, аж голова йде обертом. Виставка-свято дозволить ознайомитися з найкращими творами української та світової літератур. Ви зможете переглянути та обрати останні видання, які вже встигли здобути популярність серед наших читачів.  

"Дайте дітям книги, і ви дасте їм крила" - цей вислів доречно підкреслює, що книги є ключем до найвищих сфер знань, фантазії та самовдосконалення. Протягом цього тижня ми сподіваємося, що кожен відвідувач знайде у нашій бібліотеці не лише книгу, але й джерело натхнення, мудрості та радості, адже кожна книга, що ми читаємо, принесе нам ще одне крило для польоту у світ чудес і неймовірних можливостей.

Тож завітайте до Філії №1, за адресою: проспект Лесі Українки, 13.


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X