Слідкуйте за нами

21-03-2024
       22 березня  у світі відзначається  Всесвітній  день водних ресурсів. З нагоди цього свята до філії №3 КЗК КМПБ (Дитяча бібліотека на Соборній) на зустріч з представницею регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні» – Ольгою Мартюк на екологічний лекторій «Вода – безцінний дар природи» завітали учні 8-х класів гімназії №20. Перша частина заходу пройшла у бомбосховищі, але це не завадило за допомогою  відеопрезентації  познайомитися з унікальною ділянкою Середнього Дніпра, де зберігся недоторканий ландшафт, тобто основні ознаки первісної річки.
       Учні дізналися  про рослинний та тваринний світ Кременчуцьких плавнів, який  вирізняється багатством і різноманітністю, багато видів з яких занесено до Червоної книги України. 
   
     До заходу було оформлено тематичний перегляд літератури «Вода для життя». Представлені видання  ознайомили користувачів з першим  із чудес планети – водою, яка має надзвичайну важливість для навколишнього світу та для продовження життя на землі. Книга рекордів Гіннеса особливо привернула увагу учнів, які з цікавістю слухали про водні рекорди.
      Бібліотекарі звернули  увагу учнів  на важливість розуміння необхідності раціонального використання, збереження та відтворення водних ресурсів для майбутнього життя.


Більше світлин дивіться тут 


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X