Слідкуйте за нами

20-03-2024

Нещодавно філія №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека на Соборній) отримала нові книги - валізка з книжками від Goethe-Institut Ukraine!

Спочатку був  довгий шлях від  подання заявки, очікування результатів  відбору бібліотек, які долучаться до проєкту «Валізка з книжками», комплектування вмісту валізки… Далі – приємний подарунок прямує до нашого  міста,  здійснюється обробка літератури, щоб остання змогла потрапити до користувача…

Відразу після їх прибуття, валізка з книгами була виставлена у вітрині філії №3, щоб кожен мешканець та гість нашого міста міг познайомитися з цими книжковими новинками. 

Слід додати, що кожної ночі, коли бібліотека закриває свої двері, біля валізки відбуваються, мабуть, чарівні події, оскільки кожного ранку тут з'являються нові книги. Таким чином, за тиждень всі зацікавлені зможуть ознайомитися з усіма 22 книгами з валізки.

Щиро дякуємо організаторам проєкту - Культурному інституту Німеччини Goethe-Institut в Україні та Українському інституту книги, за їх підтримку в цей нелегкий час. Одержані книжки  та  психологічні  рекомендації допоможуть українським родинам  подолати  усі труднощі! Бібліотекарі ж   зможуть розмовляти з дітьми про війну  та пояснювати складні речі дитячою мовою.

Нація, яка читає, непереможна!

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram 


Коментарі: Залишити коментар
 
X