Слідкуйте за нами

18-03-2024

Нещодавно у читальній залі філії №2 КЗК КМПБ з’явилася благодійна антологія «ЦЕ ВОЮЄ ВОНА» — пряме продовження найгучнішого проєкту про видатних українок «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона», які вийшли у 2018-2019 рр.

Це художньо-біографічне видання присвячене жінкам, які стали на захист України. Збірка містить 25 історій різних авторів про 25 сміливих жінок, які стали на захист України в російсько-українській війні, а також 25 ілюстрацій.

Героїні цієї особливої книжки — надзвичайні сміливиці. Серед них кулеметниці, аеророзвідниці, водійки БМП, морпіхи, бойові медикині, командирки взводів, громадські діячки. Усі вони стали на захист України в російсько-українській війні.

Слід додати, що 900 примірників книги було безкоштовно передано в 900 бібліотек в різних регіонах України, а безкоштовна передача книги «Це воює вона» стала можливою в рамках програми «Сприяння рівності та протидія дискримінації» Національного Демократичного Інституту (НДІ) за підтримки Швеції, а також завдяки співпраці благодійного фонду «Бібліотечна країна» та видавництва «Видавництво».     

Щиро дякуємо за такий цінний дарунок для нашої бібліотеки!


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X