Слідкуйте за нами

05-03-2024

Увага! Захід скасовано!

Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
Читальна зала філії № 2

2024  рік                      м. Кременчук


10 березня  2024 року о 14:00  читальна зала філії № 2 КЗК КМПБ  запрошує  на мистецький вернісаж «Таємниці венеційської маски» - виставку оригінальних карнавальних масок з приватної колекції родини Олени та Сергія  Горюновичів. Експозиція дає змогу доторкнутись до неповторності венеціанського карнавалу та поринути в атмосферу свята.

Відвідувачі бібліотеки зможуть отримати не тільки естетичне задоволення, але й дізнаються про історію маски, як важливого елементу культури. Познайомляться з  деякими із самих розкішних і унікальних, які коли-небудь були створені. Зможуть роздивитись безліч їх деталей і прикрас, таких як бісер, кристали, пір’я, золото та срібло. А про історію створення колекції, представлені екземпляри, та  символічність, яку вони несуть, дізнаються від подружжя Горюновичів, адже кожна має свою історію і несе свою неповторну енергетику.  А ще можна буде насолодилися незабутніми музичними виступами Сергія Горюновича (авторська жива музика), які доповнять  захід. 

Захід відбудеться з дотриманням заходів безпеки під час воєнного стану

Захід відбудеться за адресою вул. Соборна 9/16

Контактна особа: завідуюча відділом соціокультурної діяльності Мірошниченко Інна Ярославівна, тел. робочий  098 79 10 213

Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X