Слідкуйте за нами

05-03-2024
       4 березня виповнилось би 75 років Володимиру Івасюку -  українському композитору-виконавцю, музиканту, мультиінструменталісту, поету, талановитому живописцю.
       Кожна з його пісень – окрема історія, окрема сторінка, а разом – золотий національний фонд. Композиції «Червона рута», «Водограй», «Я піду в далекі гори», «Балада про мальви» та ряд інших пісень стали воістину народними.
       В  філії №4 ім. І.Приходька КЗК КМПК до 75-річчя від дня народження Володимира Івасюка  було проведено вечір-елегію «Пісня буде поміж нас».
       На заході присутні дізналися про життєвий та творчий шлях легендарного композитора і поета, який став одним з основоположників української естрадної музики. Гості переглянули фото рукописів пісень та нот композитора, відео найвідоміших творів.
     
Учні та викладачі музичної школи №2 виконали пісні Володимира Івасюка.
       Володимир Івасюк залишив по собі великий творчий спадок. Його пісні  й сьогодні сучасні та популярні, їх знають, люблять та співають!
       Пісні не зникають, коли вони написані талановито і з любов’ю та добром до людей.
     На жаль, події сьогодення вносять свої зміни. В зв'язку з оголошеним сигналом «Повітряна  тривога»  та задля безпеки відвідувачів захід було проведено в укритті.


Більше світлин дивіться тут

Коментарі: Залишити коментар
 
X