Слідкуйте за нами

04-03-2024
       «Я – не перша скрипка, я – віолончель…» -  саме таку назву мав творчий вечір кременчуцького поета Ігоря Герасименка, який відбувся 3 березня в актовій залі  бібліотеки на Європейській 66/13.  Це цитата з його вірша, яка здалася організаторам з відділу обслуговування дорослих КЗК КМПБ дуже влучною – адже віолончель  може відтворити практично весь діапазон голосу людини, так і нашому поету підвладні усі літературні стилі. У цьому змогли переконатися усі  присутні на зустрічі.
        35 років Ігор  Герасименко щедро ділиться з шанувальниками своїм поетичним даром, має у своєму здобутку чотири збірки поезій та безліч публікацій у різноманітних збірках, як місцевих, так і всеукраїнських. Він член спілки літераторів «Славутич», член обласної спілки письменників України.
    


       Атмосфера зустрічі була наповнена доброзичливістю та естетикою літературного слова. Творчий вечір поета – це звичайно вірші: у виконанні автора, друзів, вірші-присвяти від колег по перу, але не тільки - це і мелодійні пісні у виконанні О. Журавльова, Вікторії Сопільняк та Артема Мокрого, які зачарували, закружляли у вирі емоцій, а також приємна новина для шанувальників – оновлене, доповнене перевидання першої збірки поета «Світанку сонячного пісня», яке заграло новими фарбами, завдяки ілюстраціям  майстерно виконаними Іриною Залюбовською.  Збірка з дарчим написом люб'язно подарована автором бібліотеці.



Більше світлин дивіться тут

Пропонуємо переглянути відеосюжети  ТРК "Візит" та "Кременчуцькі новини"


Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X