Слідкуйте за нами

29-02-2024

1 березня cвітова спільнота відзначає  Всесвітній день цивільної оборони

Першочерговим завданням цивільної оборони є захист мирного населення в умовах воєнних дій, катастроф та інших надзвичайних ситуацій.

Сьогодні, коли  триває повномасштабна війна в Україні, важко переоцінити внесок рятувальників, медиків, військових та волонтерів у збереження життя і майна людей, бо, працюючи спільно і злагоджено, вони допомагають  у найбільш тяжкі часи.

Саме завдяки цим службам у нашій країні виконуються важливі завдання з організації евакуації населення з прифронтових населених пунктів, забезпечення питною водою, їжею, теплом та медичною допомогою. Героїзм професіоналів заслуговує на глибоку повагу та щиру подяку, надихає нас та підтримує віру в Перемогу.

До Всесвітнього дня цивільної оборони у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ створено книжкову виставку «Цивільна оборона – атрибут сучасного життя».

На виставці представлені навчальні посібники з цивільної оборони, які  містять великий об’єм сучасного матеріалу та  можуть бути корисним студентам, слухачам курсів підвищення кваліфікації із цивільного захисту та усім, хто бажає знати, як швидко та ефективно діяти в кризових ситуаціях.

За допомогою QR-кодів на виставці можна дізнатися багато корисної інформації:

-    Як  звернути до  Державної служби України з надзвичайних ситуацій

-    Навчальні заклади, які готують фахівців цивільної оборони

-    Подивитися онлайн-курси “Перша домедична допомога”.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати виставку за адресою вул. Європейська, 66/13!


 Слідкуйте за нашими новинами на Facebook, Instagram та Telegram


Коментарі: Залишити коментар
 
X