Слідкуйте за нами

22-02-2024
    24 лютого 2024 року минає два роки від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України. У ці дні українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до війни. Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії. Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам.
    Наш героїчний опір – це боротьба не лише за фізичне виживання українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність і цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти. Цілком справедливо вважати, що українці проливають кров і за вільну та демократичну Європу і збереження світового порядку.
    До вшанування Дня пам’яті 10-их роковин початку російського збройного вторгнення до України та 2-ї річниці початку російсько-української війни у філії №5 КЗК КМПБ  оформлено книжкову виставку історичний хронотоп «Ірпінь, Буча, Гостомель – форпост захисту України».
    На виставці представлено художні твори, документалістика,  публіцистика –  унікальні книги, які відображають події та віддзеркалюють дух нашого часу.








Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X