Слідкуйте за нами

22-02-2024
    Міфи, легенди, казки, билини, перекази… Вони переходять зі століття в століття, від покоління до покоління. Ці нетлінні духовні скарби наших далеких пращурів знайомлять нас із чарівним світом української міфології, з багатством фольклору чи усної народної творчості, що являє собою складову художньої культури народу.
    Сьогодні представляємо Вам книгу,  яку бібліотека отримала від Українського інституту книги за Програмою поповнення бібліотечних фондів:
    Кононенко О.А. Українська міфологія. Фольклор, казки, звичаї, обряди [Текст] / Олексій Кононенко. ─ Харків : Фоліо, 2020. ─ 158 с. ─ Український інститут книги (УІК).
    У виданні розповідається також про музичні інструменти наших прародичів, звичаї, обряди та ритуали, пов’язані з божествами та природою, про празники християнських святих. Книга оформлена у вигляді науково-популярної енциклопедії з тлумаченням понять та оригінальними малюнками.
    На основі різноманітних досліджень, етнографічних праць, спостережень, розвідок по крихті дбайливо зібраний і систематизований великий матеріал - з маленьких осколків знань і відомостей, що дійшли до нас, складається велична картина світобачення нашого далекого слов’янського предка.



Коментарі: Залишити коментар
 
X