Слідкуйте за нами

18-02-2024
     20 лютого для всіх українців назавжди стало пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні. В цей день Україна вшановує подвиг учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні – відважних співвітчизників, які поклали свої життя за можливість нашої держави бути незалежною, демократичною та самостійно будувати своє майбутнє.
     Долучаючись до вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні філія № 5 КЗК КМПБ пропонує своїм користувачам ознайомитися з книжковою виставкою-панорамою «Пам’яті Героїв Майдану”.
     На виставці представлені видання з фонду бібліотеки, в яких розповідається про тих, хто не боячись куль і кийків  віддали своє життя за рідну Україну, показали  всьому світові, що українці ніколи не стануть на коліна. Експозиція доповнена прозовими та поетичними творами українських митців художнього слова, а також світлинами зробленими на Майдані Незалежності.
     Історія нинішніх подій в Україні щодня викарбовує нові імена героїв-захисників держави у книзі вічної пам’яті. На її сторінках назавжди залишаться і спогади про тих, хто загинув під час Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні!
     Запрошуємо усіх відвідати бібліотеку та переглянути виставку!


Коментарі: Залишити коментар
 
X