Слідкуйте за нами

14-02-2024
      14 лютого відбулася еко-зустріч «Птахи зимують поруч з нами», яку  для своїх юних користувачів  організували працівники філії №1  КЗК КМПБ спільно з представниками регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні».
      Для зимуючих птахів зима - дуже важка пора року. Вони повинні добувати серед снігів собі прожиток. Важливою умовою збереження пернатих є підгодівля у несприятливий час. 
      Фахівець з екологічного виховання Оксана Симоненко розповіла дітям про зимуючих птахів, де вони мешкають, як і чим харчуються. Дітлахи залюбки розгадували загадки, брали участь у вікторині, з цікавістю переглянули презентацію про пташиний світ рідного краю, розпізнавали звуки птахів.
      На тематичній книжковій викладці «Допоможемо птахам взимку» бібліотекарі представили цікаві та яскраві видання про пташиний світ. Учасники заходу мали можливість переглянути яскраві світлини та поділилися розповідями про свої зустрічі з пернатими друзями.
   

          Захід закінчився цікавим майстер-класом по виготовленню поробки з паперу орла-балансира. А потім діти залюбки на вулиці спостерігали за пташками нашої місцевості.
      Корисно та пізнавально провели своє дозвілля в бібліотеці наші маленькі відвідувачі.
Ця зустріч сприяла вихованню у дітей гуманного ставлення до птахів.
      В результаті проведеного заходу вони поглибили знання про видове різноманіття птахів рідного краю.


      Більше світлин дивіться тут

Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram

Коментарі: Залишити коментар
 
X