Слідкуйте за нами

07-02-2024
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
Філія №1


        2024                                                                          м.Кременчук


         11 лютого  об 11.00 у філії № 1 КЗК КМПБ відбудеться презентація збірки поезії «Зимові акварелі» її авторами - членами Спілки літераторів "Славутич".
Кременчуцька земля багата на талановитих людей. Острівцем літератури у нашому наддніпрянському місті є Спілка митців красного слова, названа на честь могутнього і мудрого Славутича, якій у вересні цього року виповнюється 75 років. 
        Колективна збірка поезії «Зимові акварелі» - завершальна із серії видань "Чотири сезони". Вона містить твори пейзажної і філософської лірики на зимову тематику та вірші, присвячені зимовим святам. Запрошуємо всіх бажаючих на музично-поетичну зустріч з кременчуцькими літераторами.  
        Адже, у цей тяжкий для України час надзвичайно важливо хоча б іноді поринути у чарівний світ краси, щоб зарядитися позитивом від українського поетичного слова.       
        На вас чекає приємне знайомство з авторами, презентації їх поетичних творів та ліричні музичні замальовки – справжня зимова симфонія, яка лікує душу, вселяючи оптимізм та відкриваючи світлі картини рідної природи. 
        Ви відчуєте теплу атмосферу творчого спілкування, радість від заглиблення у цілющі джерела поезії, яка єднає всіх спраглих, що прагнуть до творчих пошуків.
        Тож, не залишайтеся осторонь, наповніть ваше звичне життя яскравими враженнями.

Захід відбудеться за адресою: проспект Лесі Українки,13 

Захід відбудеться з дотриманням усіх правил безпеки. Найближче укриття: проспект Лесі Українки,33,

Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу.

Контактна особа – завідувачка філії Н.Рубанова
Електронна адреса:  kmpbfiliya01@ukr.net


Коментарі: Залишити коментар
 
X