Слідкуйте за нами

06-02-2024

До Міжнародного Дня безпечного Інтернету, який в цьому році відзначається 6 лютого, відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ організував виставку сучасних, яскравих, стильних плакатів, які не лише привертають увагу відвідувачів бібліотеки, але і надають прості, але ефективні поради щодо захисту себе та рідних від Інтернет-шахраїв. Це корисні поради щодо безпечних паролів,  обережності при обміні особистою інформацією та багато іншого.

А щоб допомогти вам ще більше у підвищенні своєї цифрової грамотності та захисті від кіберзагроз, бібліотекарі відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів, який є одним з хабів цифрової освіти міста Кременчука, запрошують проходити навчання на державній освітній платформі «Дія.Освіта». А працівники відділу з радістю нададуть вам всю можливу допомогу у користуванні платформою,  цінні поради щодо користування Інтернетом, захисту ваших особистих даних та запобігання шахрайству в онлайн-середовищі.  

Не зволікайте! Приєднуйтесь до нашого Хабу цифрової освіти #вітер_Кременчук та розширюйте свої знання в галузі цифрової грамотності. Разом ми зможемо створити більш безпечне та обізнане інтернет-співтовариство! 

Бережіть себе та своїх близьких! Розвивайте свої навички цифрової безпеки, відвідуючи виставку плакатів (вул. Європейська, 66/13) та навчаючись на платформі «Дія.Освіта» у хабі цифрової освіти. 

До зустрічі в бібліотеці!

Слідкуйте за нашими новинами на FacebookInstagram та Telegram 

Коментарі: Залишити коментар
 
X